Zaterdag 27 april houdt Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus weer hun traditionele Koningschieten. Om 13.30 uur verzamelen de leden zich bij clublokaal “ De Boesjer “ waarna de genodigden en de huidige Koning Jac Naus worden afgehaald. Na aankomst op het schietterrein “ De Witmaeker “ en de openingswoorden en schoten zal om plus minus15.00 uur de strijd onder de schietbomen gaan losbarsten. Het beloofd net als vorig jaar een spannende strijd te worden. Wie wordt de nieuwe Koning of verdedigt Jac Naus zijn titel maar hij zal geduchte tegenstand ondervinden. Bij het korps verdedigt Christiean Sonderkamp haar titel en bij de burgers Erik Hillen. U ziet het is zeer zeker de moeite waard om zaterdag 27 april naar dit folkloristische festijn te komen kijken en zelf mee te schieten. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.