Solisten St. Hubertus Kessel Succesvol.

Zondag 13 Januari tijdens het solistenconcours in Wanssum georganiseerd door het district Venlo/Venray van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen hebben de solisten van St. Hubertus Kessel prima gepresteerd. Jeroen Houtappels die uitkwam in de 4e divisie behaalde 81 punten een 1e prijs. Rik Sonderkamp die uitkwam in de 3e divisie behaalde 82 punten een 1e prijs. Het duo Jeroen en Rik behaalde 85 punten een 1e prijs met promotie en tevens het hoogste aantal punten in hun divisie en daarmee de beker. Emmy Ottenheym kwam uit in de 1e divisie en behaalde 86 punten en een 1e prijs. Kim Peeters die ook uit kwam in de 1e divisie behaalde 87 punten een 1e prijs en tevens het hoogste aantal punten in de 1e divisie en daarmee de beker. Door deze resultaten zijn Jeroen en Rik als duo, Emmy en Kim gerechtigd om deel te nemen aan de Limburgse Kampioenschapen in Maart te Heerlen. Jeroen, Rik, Emmy, Kim en de beide Instructeurs Sjaak Vercoulen en Roy Derks Proficiat met deze prima resultaten.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.