OLS Grubbenvorst

Zondag 4 juli werd deelgenomen aan het OLS in Grubbenvorst.

Tijdens de optocht door de straten van Grubbenvorst waar zeer veel Kesselse supporters aanwezig waren kreeg St. Hubertus veel applaus van het talrijke aanwezige publiek.

Na toch een lange periode van wachten doordat de aanlegpalen niet goed stonden werd tegen de klok van 20.00 uur begonnen met schieten. Ondanks het lange wachten schoot het Kesselse zestal alle 36 bölkes feilloos naar beneden. Omdat daarna het schieten werd stopgezet gingen we de zaterdag erop vol goede moed terug naar Grubbenvorst. Om 11.15 uur werd begonnen met kavelen en in de eerste 2 ronden werden nu ook weer de bölkes feilloos eraf geschoten, maar helaas in de 3e ronde werd het 15e schot gemist en zodoende kwan er een eind aan de Kesselse droom. Desondanks kunnen we terug zien op een succesvol OLS.

In de optocht werden geen prijzen behaald ondanks de goede punten die er behaald werden.

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.