Koningschieten 2012

Jac Naus Koning St. Hubertus

Afgelopen zaterdag tijdens het Koningschieten van Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus is het Jac Naus gelukt om na 20 jaar weer Koning te worden. Om 14.00 uur werden de genodigden en het Koningspaar Albert en Yvonne afgehaald. Vervolgens werd er naar het schutters terrein de Witmaeker gemarcheerd. Na de openingswoorden van de voorzitter van St. Hubertus werd het Koningschieten door Wethouder Fleuren van de Gemeente Peel en Maas officieel voor geopend verklaard. Nadat de openingsschoten door de genodigden waren gelost werd onder grote belangstelling fel gestreden om de titels. Bij het korpsschieten was het Cristiean Sonderkamp die na een spannende strijd na 87 schoten voor het tweede jaar op rij het Koningschap van het korps voor zich opeiste. Intussen was het bij het burger schieten ongemeen spannend tenslotte was het Erik Hillen die na 95 schoten het Koningschap greep bij de burgers. Ook bij de schutters was het ongemeend spannend en het was Jac Naus die na 85 schoten Koning 2012 van St. Hubertus werd. Zowel Jac Naus en Erik Hillen komen beide uit Kessel-Eik. Nadat de drie Koningen waren gehuldigd bleef het nog gezellig op de Witmaeker. Jac, Cristiean en Erik namens St. Hubertus van Harte Proficiat.

Het Koningspaar Jac Naus en Toos Naus Vestjens

p1010236

 

Van Links naar rechts Erik Hillen, Sjaak Naus en Cristiean Sonderkamp.

dsc01873

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.