Afgelopen zondag 7 juli tijdens het OLS in Stramproy is het Kesselse zestal er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kaveling komende zaterdag 13 juli. Onder zomerse temperaturen met zeer veel publiek langs de weg en veel applaus werd de optocht gelopen. Om kwart over vijf nam het zestal plaats onder de schietboom en in de eerste twee ronden werden alle 36 bölkes naar beneden geschoten en dit gebeurde ook in de derde ronde. Helaas in de vierde ronde ging het mis waardoor het zestal was uitgeschakeld. Desondanks kunnen we toch terugzien op een geslaagd OLS zeer zeker omdat in de eerste twee ronden al tweederde van de deelnemers was uitgeschakeld.

 

In de optocht behaalde onze bordjesdrager Mirte Sonderkamp de 5e Prijs.

Bij de solisten wedstrijd in de 5e Divisie behaalde Jeroen Hotappels eveneens de 5e Prijs.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.