Afgelopen zaterdag 09 november tijdens het jaarlijkse Hubertusfeest zijn drie leden van St. Hubertus gehuldigd vanwege hun langdurig lidmaatschap door zowel de OLS federatie en de Limburgse bond van Tamboerkorpsen. Jos van Heel kreeg de gouden medaille opgespeld door de voorzitter van de bond Juliana van de OLS Federatie Louis Litjens vanwege zijn 40 jarig lidmaatschap. Frits Hebben en Pierre Suntjens werden gehuldigd voor hun 50 jarig lidmaatschap. Beiden kregen de gouden medaille met kroon opgespeld door Louis Litjens tevens kregen zij de gouden speld met briljant opgespeld van Ton van Berkel voorzitter van het district Weert van de Limburgse bond van Tamboerkorpsen Aansluitend werden zij ook nog gehuldigd door de voorzitter van St. Hubertus Ton Bol. De drie Jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd met dit Jubileum.

Van links naar rechts Frits Hebben Jos van Heel Pierre Suntjens


 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.