Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel kan terugzien op een geslaagd OLS afgelopen zondag in Maasniel. Als een van de laatste vertokken in de optocht kregen ze veel applaus van het talrijke publiek langs de route dat bleef staan totdat de laatste vereniging was voorbij was gegaan en de complimenten van de verslaggever van L1. Het Kesselse zestal begon om half zeven aan de korpswedstrijd met schieten. De eerste twee ronden werden de bölkes perfect eraf geschoten. Ook in de eerste kavelronde lukte dat maar in de tweede kavelronde ronde miste de vierde schutter. Toch kunnen zij terugkijken op een prima wedstrijd. Bij de beoordelings wedstrijden op het feestterrein behaalde ons Koningspaar Lynn en Joey een prima derde prijs.

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.