Afgelopen zaterdag 7 november tijden het Hubertus feest zijn Coen Ottenheym en Jac Naus gehuldigd om hun respectievelijk 50 en 40 jaar lidmaatschap.
Coen 50 jaar lid.

In het eerste jaar dat hij lid was werd hij Koning van St. Hubertus en daarna nog tweemaal. Ruim acht jaar maakte hij deel uit van het bestuur en was 23 jaar beheerder van ons clubgebouw. Als schellenboomdrager heeft hij alle grote successen van het korps meegemaakt, tevens zorgde hij ervoor dat alle instrumenten tijdig en veilig aanwezig waren.

huldiging_coen

 

Jac 40 jaar lid.

Is eenmaal Koning van St. Hubertus geweest. Begonnen als schutter maar toen een muzikant ziek werd viel hij daarvoor in. Dit beviel hem zo goed zodat hij naast het schieten jaren als muzikant in het korps heeft meegedaan. Tevens was hij acht jaar bestuurslid van St. Hubertus. Afgelopen jaar was hij de grote animator van de Dr. Poels school in Kessel-Eik welke deelnamen aan het Kinjer OLS in Neer.

huldiging_jac

 

Coen en Jac allebei namens alle leden van St. Hubertus van Harte Proficiat.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.