Afgelopen weekend heeft St. Hubertus Kessel deelgenomen aan het dekenaal Schutterfeest in Baarlo georganiseerd Door St. Antonius en St. Petrus. Op zaterdag was er het schieten om de Peel en Maas trofee. Het zestal moet bestaan uit drie schutters en drie gastschutters voor Kessel waren Pierre Hebben, Matt Wellmans en Sigi Wellmans de schutters, de gastschutters waren Johan van Knippenberg, Paul Lennaerts, Rene Vallenen reserve Peter Boots. Na vier ronden bleven zij met vijf missers net achter St. Nicolaas Meijel die met vier missers de wisselbeker wonnen voor Kessel en Beringen. Een prestatie die er wezen mag en nogmaals dank aan onze gastschutters. Op zondag was er het dekenale schuttersfeest na de openingswoorden en de inspectie was er de optocht. Erna werden de wedstrijden voortgezet op het schuttersterrein. In de optocht werden de volgende prijzen gewonnen. Eerste prijs beste Tambour-maître, tweede prijs beste bordjesdrager en een tweede prijs beste muziekkorps. Bij het schieten bleven zowel het A zestal en het B zestal in de eerste twee rondes zonder missers. Na kavelen behaalde het A zestal de derde prijs en het B zestal de vierde prijs. Voor St. Hubertus was dit een mooie afsluiting van het seizoen 2012.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.