Afgelopen zondag tijdens de Limburgse Kampioenschappen voor solisten en ensembles georganiseerd door de Limburgse bond van Tamboerkorpsen in Merkelbeek zijn Jeroen Houtappels en Rik Sonderkamp Limburgs Kampioen geworden. Jeroen en Rik onder leiding van instructeur Sjaak Vercoulen behaalden in de vierde divisie 87 punten en het Kampioenschap waardoor zij zeker zijn van deelname aan het Nederlands Kampioenschap wat later dit jaar wordt gehouden. Emmy Ottenheym en Kim Peeters onder leiding van instructeur Roy Derks kwamen uit in de eerste divisie. Emmy behaalde met haar optreden 86 punten een eerste prijs Kim 88 punten en ook een eerste prijs helaas niet genoeg voor de Limburgse titel maar ook Emmy en Kim zijn verzekerd van een optreden bij de Nederlandse kampioenschappen. Wij wensen Jeroen, Rik, Emmy, Kim en de beide instructeurs Sjaak en Roy van harte proficiat en veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.