Afgelopen zondag 23 maart tijdens het Limburgs Kampioenschap voor solisten van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Melick is Kim Peeters Limburgs Kampioen geworden. Kim die onder leiding van instructeur Roy Derks op dwarsfluit uitkomt in de eerste divisie behaalde 86 punten en daarmee het kampioenschap. Jeroen Houtappels die onder leiding van Sjaak Vercoulen uitkomt in de vierde divisie behaalde op kleine trom 82 punten wat niet genoeg was voor de titel. Door deze resultaten zijn zowel Kim als Jeroen geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen die op 28 juni worden gehouden in Berlicum. Kim, Jeroen en de instructeurs gefeliciteerd met dit prima resultaat.

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.