In verband met het slechte weer op zaterdag 10 mei  is het Koningschieten verplaatst naar zaterdag 24 mei. Om 13.30 uur verzamelen de leden zich bij clublokaal “ De Boesjer “ waarna de genodigden en de huidige Koning Frits Hebben worden afgehaald. Na aankomst op het schietterrein “ De Witmaeker “ en de openingswoorden van de Voorzitter Ton Bol en burgemeester Delissen van Tongerlo en de openingsschoten zal om pusminus15.00 uur de strijd onder de schietbomen gaan losbarsten. Het beloofd net als vorig jaar een spannende strijd te worden. Wie wordt de nieuwe Koning of verdedigt Frits Hebben zijn titel; hij zal geduchte tegenstand ondervinden. Bij het korps verdedigt Henk Thijssen zijn titel en bij de burgers Peter Wulms. U ziet, het is zeer zeker de moeite waard om zaterdag 10 mei naar dit folkloristische festijn te komen kijken en zelf mee te schieten. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.