Geslaagd Schuttersfeest St. Hubertus Kessel.

 

 

 

 

Zondag 24 juli organiseerde Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel het derde en laatste bondsfeest van de bond Juliana. Na de ontvangst door de Gemeente Peel en Maas aan de delegaties van de deelnemende Schutterijen en Gilden in Gemeenschaphuis de Paort werd op het feestterrein de inspectie afgenomen. Aansluitend werd onder zonnige omstandigheden de optocht gehouden door de kern van Kessel en vooral aan de markt stond het publiek rijen dik om dit prachtige folklorische gebeuren te aanschouwen. Daarna werden op het feestterrein de bijwedstrijden en de schietwedstrijd gehouden. De organiserende vereniging mocht vele complimenten in ontvangst nemen voor de organisatie van dit schuttersfeest. Dankzij de medewerking van de Gemeente Peel en Maas ,sponsoren, grondeigenaren de inzet van de leden, vrijwilligers en de leden van beugelclub OVU waren wij in staat om dit schuttersfeest te organiseren.  Ook fotograaf Ger Bos voor het maken van de foto,s die binnenkort op onze website staan, Fanfare Maasoever en DJ Basje Basman namens St. Hubertus van harte bedankt hiervoor.

 

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.