Tijdens de jaarvergadering van St. Hubertus zijn vijf leden gehuldigd voor hun jarenlang lidmaatschap. Nellie Staaks, Charles Staaks en Pierre Hebben kregen door afgevaardigden van de bond Juliana namens de OLS federatie de gouden medaille opgespeld vanwege hun veertigjarig lidmaatschap. Jacques van den Beuken kreeg de zilveren speld opgespeld voor zijn vijfentwintigjarig lidmaatschap. Marijke Leenders kreeg door de voorzitter van het district Weert van de Limburgse bond van Tamboerkorpsen de vermiljoenen speld vanwege haar tienjarig lidmaatschap. Aansluitend kregen zij door de voorzitter van St. Hubertus een blijvende herinnering en een bos bloemen uitgereikt. Ook werd aan Sigi Wellmans door de voorzitter een blijvende herinnering en een bos bloemen overhandigd vanwege het behalen van het clubkampioenschap. Aansluitend vond de jaarlijkse feestavond plaats.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.