Om de huidige bestuursleden niet te overbelasten zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Ben jij degene die we zoeken en lijkt het je een leuke uitdaging neem dan contact op met onze huidige secretaris via telefoon of e-mail.

Angela Verstraeten

Tel: 077 462 3122

e-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Vacature Voorzitter

Taak:   De voorzitter vertegenwoordigd de vereniging bij alle officiële activiteiten.

            Heeft de leiding over de verenigingsvergaderingen en bezoekt eventueel vergaderingen van overkoepelende organisaties.

            Houdt toezicht op het goed functioneren van de vereniging.

Het nieuws in Limburg

 • Opkomst hoger dan in 2014, Limburg hekkensluiter

  De opkomst bij de Europese verkiezingen donderdag was 41,8 procent, zo blijkt uit de gegevens van de Verkiezingsdienst van het ANP. Dat is meer dan bij de vorige Europese verkiezingen in 2014. Toen stemde 37,3 procent van alle kiesgerechtigden. Voor het eerst sinds 1989 kwam de opkomst boven de 40 procent uit.

 • Vera Tax heeft plek in Europarlement: ‘Het voelt een beetje of ik naar de brugklas ga’

  Heel lang stonden de peilingen voor de PvdA op niet meer dan drie zetels. Daarmee leken de kansen voor Vera Tax uit Venlo, plaats vijf, op een plek in het Europees Parlement verkeken. De partij krabbelde op en zondagavond kon Tax alsnog haar feestje gaan vieren. Ze gaat naar Brussel.

 • Een op drie inwoners Heerlen stemt op PvdA

  In Heerlen, thuisstad van Frans Timmermans, is zijn PvdA verreweg de grootste partij geworden. De sociaaldemocraten kregen 35,1 procent van de stemmen. Vijf jaar geleden kwam de PvdA in Heerlen uit op 7,6 procent.

 • De uitslag van de Europese verkiezingen in jouw gemeente
  De uitslag van de Europese verkiezingen wordt zondagavond vanaf 23:00 uur bekendgemaakt.
 • Linda Verboeket Nederlands kampioen sprong

  Linda Verboeket van Sportclub Pareja uit Panningen heeft deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen turnen dames 2e divisie. Hiervoor wist zij zich eerder te plaatsen middels diverse voorrondes. Op zaterdag 25 mei nam zij deel aan de meerkampfinale en op zondag aan de toestelfinales sprong en brug. Op sprong legde zij beslag op de Nederlandse titel.

 • De slag om de lange haren

  De zaal is gevuld met jonge vrouwen met bijzonder lang haar. Sommigen zijn tevens voorzien van meerdere lagen lovehandles en een stevige derrière. Vraag: waarom trekken vrouwen regelmatig aan elkaars haren als ze zware ruzie hebben? Antwoord: geen idee.

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.