Zaterdag 3 november tijdens het jaarlijkse Hubertusfeest was het 50 jaar geleden dat Leo Sitsen werd benoemd als dirigent van het Fluit en Tamboerkorps van St. Hubertus. Vele optredens had hij met het korps en als hoogtepunt het Landskampioenschap. In 1989 besloot hij om te stoppen als dirigent maar bleef als lid verbonden aan St. Hubertus. Omdat het korps in 2006 zonder dirigent kwam te zitten werd hij weer actief binnen het korps. In 2011 maakte hij plaats voor de huidige dirigent  Roy  Derks en werd hij unaniem benoemd als Eredirigent. Na een toespraak werd hem een attentie overreikt vanwege zijn 50 jarig jubileum. Leo namens St. Hubertus van Harte Gefeliciteerd.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.