Afgelopen zaterdag 6 november heeft St. Hubertus het jubileumjaar 2010 afgesloten met een reünie.

Op zaterdag 6 november heeft Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus het jubileumjaar afgesloten met een reünie. De dag werd begonnen met een H Mis voorgegaan door onze geestelijk adviseur pastoor Verhaag met medewerking van het dames en herenkoor en het trommel en fluiterkorps. Na de mis werd het feest voortgezet in gemeenschaphuis “ De Poart “ waar men werd ontvangen met koffie, vlaai en broodjes. Na de openingswoorden door de voorzitter werd onder het genot van een hapje en drankje en muziek een zeer gezellige avond. Vele verhalen uit het heden en verleden passeerden de revue en mogen we met trots terugkijken op een prima slot van het 125 jarig bestaanfeest. Maar zonder onze sponsors, begunstigers, vrijwilligers het sponsor en jubileumcomité en natuurlijk de leden hadden wij dit jubileumjaar niet kunnen organiseren. Namens St. Hubertus willen we iedereen van harte bedanken hiervoor en mogen wij terugzien op een geslaagd en onvergetelijk jubileumjaar.

Kijk voor foto,s bij de Foto Gallery.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.