Succes Solisten St. Hubertus.

Afgelopen zaterdag tijdens het solisten concours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Leuken-Weert hebben Rick Sonderkamp en Jeroen Houtappels een prima resultaat behaald. Rick die optrad in de 4e divisie behaalde met 86 punten een 1e prijs met promotie. Jeroen kwam uit in de 5e divisie behaalde eveneens 86 punten ook een 1e prijs met promotie dit was tevens het hoogste aantal punten in de divisie. Samen vormden zij een duo in de 5e divisie en behaalden met 83 punten een 1e prijs. Door deze puike prestatie zijn beide uitgenodigd voor het Limburgse kampioenschap dat wordt gehouden op 19 en 20 maart in Maastricht. Namens St. Hubertus een proficiat aan Rick en Jeroen en hun instructeur Sjaak Vercoulen met dit prima resultaat.

img_0380img_0381

Jeroen tijdens zijn optreden en winnaar beker 5e divisie                                                                                          Rick tijdens zijn optreden 

img_0387

Rick en Jeroen tijdens hun optreden als duo 

 

 


 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.