Leo Sitsen Ere Dirigent St. Hubertus Kessel.

Afgelopen donderdag tijdens zijn afscheid als dirigent is Leo Sitsen benoemd tot ere- dirigent van Schutterij, Trommel en Fluiterkorps St. Hubertus uit Kessel. Hij was in totaal meer als 25 jaar dirigent van het korps. Op de concoursen van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen vierde hij met zijn korps vele successen. Het hoogtepunt was ongetwijfeld toen hij op het concours in Lottum met Kessel het hoogste aantal punten behaalde van alle deelnemende verenigingen die dat jaar op de verschillende concoursen waren opgetreden. Enkele maanden daarna behaalde hij ook het landskampioenschap in Blokker Noord- Holland. Ook was hij de grote animator voor deelname aan de solisten concoursen die elk jaar werden gehouden. Leo Sitsen wordt opgevolgd door de 36 jarige Roy Derks eveneens afkomstig uit Tegelen die net als hij ook dirigent was van Steijl 61. Leo van harte proficiat en bedankt voor je inzet in Kessel.

Lei sman met echtgenote Tini

p1000765 

Hulde door enkele muzikanten

p1000762

En natuurlijk een bos bloemen

p1000768

 

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.