Vrijdag 16 september jl. hebben wij het droevige nieuws ontvangen dat ons lid Coen Ottenheijm oftewel özze Coen zoals hij door de leden van het korps werd genoemd was overleden. Hij was 52 jaar lid van St. Hubertus Kessel in 2009 bij zijn 50 jarig jubileum is hij door de OLS Federatie onderscheiden met het gouden insigne met kroontje. In 2010 bij de viering van ons 125 jarig bestaan werd hij voor zijn vele verdiensten voor St. Hubertus benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. In 1960, 1998 en 2003 was hij Koning van onze vereniging en als schellenboomdrager heeft hij vele successen gevierd met het korps ondermeer 2 keer Limburgs en Nederlands Kampioen. Bijna 10 jaar was hij bestuurslid en ruim 20 jaar was hij beheerder van ons clubgebouw “De Witmaeker” en vervoerde hij de materialen naar alle evenementen waar aan werd deelgenomen. Op zaterdag 24 september as. zullen wij hem met schutterseer naar de kerk in Kessel begeleiden waarna aansluitend de
crematie in Blerick zal volgen

 Benoeming tot Lid van Oanje-Nassau

dsc07197

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.