Afgelopen zaterdag 29 oktober hebben Jeroen Houtappels en Rick Sonderkamp onder leiding van hun Instructeur Sjaak Vercoulen deelgenomen aan de eerste Nederlandse Kampioenswedstrijd van de Verenigde Muziekbonden Nederland (VNM) in Berlicum. Hiervoor waren uitgenodigd de solisten die tijdens de eerdere gehouden solistenconcoursen hoge punten hadden behaald. Jeroen die uitkwam in de 5e divisie behaalde met zijn optreden 83 punten en belande hiermee in de top de kampioen behaalde 88 punten. Rick kwam uit in de 4e divisie en behaalde met zijn optreden 87 punten de 2e plaats achter de kampioen die 90 punten behaalde. Een prima prestatie van Jeroen en Rick en Instructeur Sjaak alle drie van Harte Gefeliciteerd met dit resultaat namens St. Hubertus.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.