Successen Solisten St. Hubertus Kessel.

Afgelopen zondag tijdens het solistenconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen in Well georganiseerd door het district Venray-Venlo hebben de solisten van St. Hubertus prima resultaten bereikt. Het duo Jeroen Houtappels en Rick Sonderkamp die uitkwamen in de 5e divisie behaalden 86 punten een 1e prijs met promotie. Merel Asseldonk behaalde in de 4e divisie 85 punten een 1e prijs met promotie. Jeroen die als solist uitkwam in de 4e divisie behaalde 82 punten een 1e prijs. Rick die als solist ook uitkwam in de 4e divisie behaalde 88 punten een 1e prijs met promotie, en tenslotte Meggy Ottenheym die uitkwam in de 3e divisie behaalde 82 punten een 1e prijs. Door hun behaalde punten mogen Merel, en Jeroen en Rick meedoen aan de Limburgse Kampioenschappen in maart. De solisten en hun Instructeurs Jac Vercoulen en Roy Derks Proficiat met deze prima resultaten.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.