Afgelopen zondag tijdens de Limburgse Kampioenschappen van de Limburgse bond van Tamboerkorpsen in Melderslo is het duo Rik Sonderkamp en Jeroen Houtappels Limburgs Kampioen geworden. Rik en Jeroen behaalden in de 5e divisie 85 punten waarmee zij de titel behaalden. Merel Van Asseldonk die optrad in de 4e divisie sectie Piccolo behaalde met haar optreden 87 punten. En Rik Sonderkamp die als solist ook nog optrad in de 4e divisie sectie Multi Percusion behaalde eveneens 87 punten. Zowel Merel als Rik werden hiermee 2e in hun divisie. Merel, Rik en Jeroen waren uitgenodigd voor deze kampioenschappen vanwege hun resultaten tijdens de districts concoursen. Merel, Rik, Jeroen en de beide Instructeurs Sjaak Vercoulen en Roy Derks van harte Proficiat met deze prestatie.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.