Hebt u ook last van de voorjaarskriebels, de tuin moet in orde worden gebracht de bloembakken moeten worden gevuld, of gaat u misschien een hele nieuwe tuin aanleggen? Daarbij is potgrond een belangrijk voedingsstof voor uw plantjes en bloemperkjes! Altijd weer vervelend en lastig sjouwen met die grote zakken potgrond. St. Hubertus wil u daar gaarne bij behulpzaam zijn. Zaterdag 31 maart aanstaande vanaf 10.30 uur bezorgen de leden van St. Hubertus de 40 liter zakken bij u thuis. Vrijdag 30 en zaterdag 31 maart in het buitengebied van Kessel. De prijs per 40 liter zak is slechts 4 euro. Eventuele bestellingen vooraf kunnen worden doorgeven aan onderstaande personen Jan Staaks telefoonnummer (077)4621493, Albert van Emden 0612026363 of Jos van Heel 0651051429.

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.