Zondag 06 juli werd door Schutterij, Fluit en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel deelgenomen aan het OLS in Grevenbricht. Na de optocht die heel plezierig was door het vele publiek langs de weg en het applaus dat we kregen en zeer zeker voor het Koningspaar moest het zestal aantreden voor het korpsschieten. Nadat de proefschoten waren gedaan werd het serieus voor het zestal en werd de spanning bij de supporters groter maar het zestal bleef uiterts koel en haalde alle 36 bölkes feillos naar beneden en was er een groot gejuich. Onmiddellijk daarna brak er een grote hoosbui uit en werd het schieten gestaakt en word zaterdag 12 juli hervat we wensen ons zestal heel veel succes bij de kaveling. Na enkele jaren van afwezigheid werd deelgenomen aan de kaveling in Grevenbricht. Vol goede moed werd er om 09.00 uur vertrokken en om 11.00 uur was het zover en begon men aan de kaveling. De start was veelbelovend de bölkes werden feillos naar beneden geschoten maar helaas onze achteropsjut die tijdens de voorbereiding en ook op de voorafgaande wedstrijden niet had gemist miste zijn eerste bölke. Teleurstelling heerste want men had gehoopt om toch enkele ronden mee te kavelen. Maar toch kan St. Hubertus terugkijken op een prachtig verlopen OLS. Onze Koningin Lynn Wulms die aan de zijde stond van haar vader Hans behaalde de eerste prijs met 559 punten als mooiste Koningin in de categorie nieuwe exercitie ongewapend. Bekijkt men alle resultaten dan was zij de mooiste Koningin van het hele OLS. Lynn en haar vader Hans maar ook St. Hubertus van Harte Proficiat met dit unieke resultaat. Maar ook St. Hubertus behaalde nog een tweede prijs in de categorie mooiste kleding. Binnenkort komen de foto,s op de website.

 

 

 

 

 

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.