Afgelopen zaterdag 7 november tijdens het jaarlijkse Hubertusfeest zijn vier leden van St. Hubertus gehuldigd vorr hun jarenlang lidmaatschap. Agnes Teeuwen werd door de voorziter van de bond Juliana  Ger Heldens en bestuurslid Rob Fleuren onderscheiden voor haar 40 jarig lidmaatschap. Jac Peeters werd door de voorzitter van de bond Juliana onderscheiden voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Rik Sonderkamp en Jeroen Houtappels werden door de bestuursleden Tjeu Timmermans en Johan Schroen van het district Weert van de Limburgse Bond van Tamboerkropsen onderscheiden vanwege hun 10 jarig lidmaatschap. Alle vier de jubilarissen van Harte Proficiat.

 

Het nieuws in Limburg

Lid worden?

Lid worden? Dat kan!

Als u lid wilt worden van onze vereniging, verzoeken we u vriendelijk contact op te nemen met de desbetreffende persoon.

Ook sponseren?

Het blijft lastig voor een vereniging als Schutterij, Fluit- en Tamboerkorps St. Hubertus Kessel te blijven bestaan. Daarom zijn we altijd op zoek naar mensen / bedrijven die onze vereniging willen steunen. Denkt u dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met de voorzitter.